Waterpolo-gewenning

Trainer: Laurens De Paepe & Caitlen Viaene

WOENSDAG 17u00 tot 18u00

Binnen onze club kunnen de allerjongsten vanaf 5 jaar tot en met 7 jaar bij ons terecht. Om op een speelse manier een eerste kennis te maken met waterpolo. Met een breder waaier aan oefeningen en spelletjes leren ze de nodige balvaardigheden aan. Om hieraan te kunnen deelnemen dient uw kind enkel water gewend te zijn. Kunnen zwemmen is geen vereiste.
Start eerste sessie 2de woensdag van oktober
start tweede sessie begin januari
(2 reeksen van 10 trainingen)

Voor meer info kan je altijd een e-mail sturen naar: wpblankenberge@gmail.com of bellen naar 0475 75 24 60

Kostprijs: 25 euro

Ukjes

Trainer: Bernard Boydens

VRIJDAG van 19u00 tot 20u00

Voor jongens en meisjes van 7 jaar tot en met 8 jaar.
Hier werken de trainers verder aan de balvaardigheden en specifieke technieken eigen aan waterpolo. In het ondiepe bad en spelenderwijs ervaring opdoen met een bal in het water. Hierbij leren ze de beginselen van waterpolo: gooien en vangen van een bal, watertrappelen, samenspelen, waterpolo snel met eenvoudige regels. Wat is nu juist waterpolo, met hoeveel spelen we, waarom die rare mutsen aandoen? Het komt allemaal aan bod. Deze jongsters zullen kunnen deelnemen aan vriendschappelijke waterpolomatchen. Dit is een ideale voorbereiding tot het echte jeugdwaterpolospel. Om onze Ukjes te kunnen vervoegen dient uw kind beperkt te kunnen zwemmen en gaan ze aanvullende naar de zwemles.

*De trainingen starten op vrijdag 7 september 2018

Eendjes

Trainer: Astrid Marmenout & Laurens De Paepe

DINSDAG van 19u30 tot 20u30
VRIJDAG van 19u00 tot 20u00

Voor jongens en meisjes van 8 jaar tot en met 10 jaar. Er wordt verder gewerkt aan de technieken en het perfectioneren van de balvaardigheden die aangeleerd zijn bij de Ukjes. Bij de Eendjes worden de trainingen op een speelse manier naar een hoger niveau gebracht. Tactische vaardigheden en wedstrijden vormen een deel van de trainingen. De eendjes nemen deel aan officiële waterpolo tornooien.

*De trainingen starten op dinsdag 4 september 2018

Benjamins / Miniemen

Trainer: Dries Vindevoghel

DINSDAG van 19u30 tot 20u30
VRIJDAG van 19u15 tot 20u00

Hier leren de jongens en meisjes voor de eerste maal kennismaken met droogtraining en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Technische, mentale en tactische vaardigheden worden verder ontwikkeld. Benjamins nemen deel aan officiële waterpolo tornooien en de miniemen worden ingeschreven in de jeugdcompetitie.

*De trainingen starten op vrijdag 17 augustus 2018

Kadetten

Trainer: Manu Dubois

DINSDAG van 20u30 tot 22u00
VRIJDAG van 20u30 tot 22u00

Vanaf je 15 jaar train je bij de kadetten. Hier wordt de intensiteit van de training verhoogt tegenover bij de miniemen. Zelf ontwikkeling staat centraal en de coach verfijnt de tactische vaardigheden. Nieuwe spelvormen worden aangeleerd om tijdens wedstrijden verschillende tactieken te kunnen gebruiken. De oudere kadetten kunnen extra ervaring opdoen door deel te nemen aan wedstrijden van de eerste ploeg.

*De trainingen starten op vrijdag 17 augustus 2018

Juniors / Seniors

Trainer: Jelle Proot

DINSDAG   20u30 tot 22u00
VRIJDAG   20u30 tot 22u00

Hier werkt de coach verder aan tactische, technische en fysieke vaardigheden van de ploeg. De eerste ploeg speelt in de vierde divisie van de officiële waterpolo competitie. Kadetten kunnen de eerste ploeg versterken vanaf 15 jaar.

*De trainingen starten op vrijdag 17 augustus 2018

Damesploeg

Trainer: Karel Maremnout

WE WANT YOU!!!!

Opstart damesploeg, meisjes/dames vanaf 15 jaar tot ….
Trainingen op dinsdag en vrijdag volgens leeftijdscategorie.
1x per maand dames training op zaterdag van 12u00 tot 13u30.

Kom gerust eens proberen.

meer info: wpblankenberge@gmail.com
Facebook: Waterpolo Blankenberge

Kalender & uitslagen

Sluit Menu